Kategoriat
Yleinen

Tyhjän paperin haaste

Kuviollinen talouspaperi – uhka vai mahdollisuus?

Huonekalujen lisäksi designia voi olla myös arkisissa kodintavaroissa, kuten talouspaperissa tai pyyhkeissä. Esimerkiksi talouspaperi on arjen designia parhaimmillaan. Jokainen arkinen pieni tavara kaipaa hitusen designia ja kauneutta. Talouspaperi on oiva esimerkki, miten kodin arkinen tuote voi olla osa suurempaa sisustuskokonaisuutta. Kuviollinen talouspaperi tuo arkeen ripauksen taidetta ja designia olematta kuitenkaan liiallinen katseenvangitsija keittiössä. Myös arjen käyttötavaroissa on ihana valita tuotteet, joissa on vähän jotain ekstraa. Kuviollinen talouspaperi on siis mahdollisuus arjen designiin sekä keittiön ja kattauksen piristämiseen. Valitse valkoisen paperin sijasta pirteä kuviollinen paperi ja ylläty sen ihanuudesta.

Lotuksen suunnittelukilpailu ‘Tyhjän paperin haaste’

Lotus järjesti usean vuoden ajan oman supersuositun designkilpailun, johon kuka tahansa oman elämänsä sisustussuunnittelija tai graafikko pystyi osallistumaan. Lotus etsi Lotus Emilia Design talouspaperiinsa uutta ilmettä ja järjesti suomalaisille suunnittelukilpailun vuodesta toiseen. Lotuksen ‘Tyhjän paperin haaste’ haastoi kaikki suomalaiset suunnittelemaan oman kuosinsa Lotus Emilia Design talouspaperiin ja voittajan kuosi päätyi tuotantoon ja kauppojen hyllylle. Suunnittelukilpailu oli todella suosittu ja suunnitelmia tuli aina kasapäin.

Helppokäyttöisellä suunnittelutyökalulla jokainen pystyi suunnittelemaan itselleen mieluisan talouspaperin ja osallistumaan kilpailuun. Tuomaristo valitsi ehdokkaiden joukosta 10 parasta kuosia, joista yleisö valitsi voittajan. Voittajan kuosi päätyi kauppojen kautta moniin keittiöihin. Millaisen kuosin sinä olisit halunnut nähdä keittiössäsi? Onko lempitalouspaperisi moderni ja mustavalkoinen? Vai kenties värikäs ja hauska? Vai oletko perinteisen valkoisen ystävä?