Kategoriat
Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelu

Talouspaperi sopii myös moderniin skandinaaviseen sisustukseen

Valkoisen talouspaperin lisäksi markkinoilla on paljon erilaisia kuviollisia talouspapereita. Ne ovat yhtä tyylikkäitä kuin valkoiset arkit, mutta niiden avulla saat särmää sisustukseen helposti ja edullisesti. Kuviollista paperia löytyy laidasta laitaan, on eri värejä, kuoseja ja tyylejä kaikkiin mieltymyksiin. Jokaiseen sisustukseen löytyy varmasti sopiva kuosi, joka täydentää keittiön ja kattauksen.  

Kuviollisten talouspapereiden kuosit tuovat maailmalla trendikkään Moderni skandinaavinen-tyylisuunnan kattaukseen. Kuvioista löytyy pohjoismaisia värisävyjä, jotka sopivat mainiosti skandinaaviseen tyylisuuntaan. Värit ja kuosit talouspapereihin on valittu trenditutkimuksen mukaan. Suomalaisten sisustajien suosikkivärejä ovat pitkään pinnalla olleet valkoinen ja harmaa. Kuviolliset ja värikkäät talouspaperit sopivat kauniisti vaaleaan suomalaiseen kotiin. Talouspaperin avulla sisustuksen trendivärejä ja modernia skandinaavista ilmettä voi tuoda helposti ja edullisesti myös päivittäiseen ruokailuun ja kattaukseen.


Kuviot piristävät arkista kattausta

Kuviollinen talouspaperi on käytännöllinen ja uudenlainen tapa piristää arjen kattausta. Talouspaperi on helppo taitella lautasen viereen ja se on näppärä jokapäiväisessä käytössä. Servetin roolin lisäksi talouspaperi toimii siivousapuna, jos jotain tippuu esimerkiksi lattialle. Perinteinen servetti on usein arkena liian juhlava ja valkoinen talouspaperi on taas liian arkinen, silloin kuviollinen talouspaperi tuo piristystä sekä kattaukseen että sisustukseen. Kuviollinen talouspaperi on oiva valinta, kun arkikattaukseen halutaan vähän jotain ekstraa tai sukulaiset tulevat yllättäen visiitille. Myös arkisempi kattaus voi olla kuviollisten talouspapereiden myötä kaunis ja näyttävä